2013. január 17., csütörtök

A blog új ruhája

Az autodidakta tanulás egyik módszerét, a kérdezést alkalmaztam akkor, amikor segítséget kértem a blogalakítgatásban hozzáértő emberektől. A segítséget meg is kaptam és sikerült felhasználnom egy részét a blog fejlécének kialakításánál. Részleteket a RURAL WOMEN-en olvashatsz erről.
Ezt csak azért osztom meg veletek, hogy a saját magunk fejlesztésénél ilyen egyszerű, hétköznapi dolgokban is bátran alkalmazhatjuk az általam javasolt módszereket, mert a hasznunkra vannak.

Nagyon elégedett vagyok most magammal, mert újra sikerült megtanulnom valamit, aminek hasznát veszem a céljaim megvalósításánál. Apró lépések, hétköznapi teendők elvégzése közé tartozik ez a munka is, mert ugye a bloggerkedést a középtávú céljaim fontossági mérőszáma az 1-10-es skálán nálam 10 pontos.

A női művészeti alakzatokkal az út érzelmei állapotait akarom kifejezni, a színtelen kezdettől a színesedésig, a filmszalaggal pedig jelképesen az élet filmjére utalok. 

Remélem tetszik Nektek is :)

3 megjegyzés:

  1. De jó lett! És ötletes - a női képek a színtelentől a színesig pedig annyira egyedi ötlet!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kreatív agyalástól, az egyedi ötletektől nem tudom mentesíteni magamat. Pedig vannak élethelyzeteim, amikor jó lenne csak úgy, egyszerűen tenni a dolgokat, de abban nem érzem jól magamat. Például itt van ez a blog is: jó lett volna csak úgy egy sablonnal, mert úgy is a tartalma a lényeg, de éreztem, hogy kell hozzá valami más is.
      Jött a gondolat, hogy kell az egyediség, dolgoztam rajta, közben virtuális kapcsolatokat alakítottam (Veled is :), tanultam új dolgokat, fejlődtem tőle, és most jobban érzem magamat, mint előtte.
      Ez így jó!
      És még egyszer köszi!

      Törlés
  2. Szia Heva, beköszönök, jelzem, hogy szétnéztem nálad, és engem érdeklő témákat találtam.Elolvastam azt bejegyzésed,melyet ajánlottál( esti visszatekintés a napunkra elalvás előtt) és máris tudom,hogy ösztönzőleg fog rám hatni.Vagyis elkezdem, és remélem képes vagyok rendszeressé tenni. Tetszik a dolog.Köszönöm.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...