2012. december 13., csütörtök

11. nap

VARÁZSREGGEL
A legegyszerűbben és a legkönnyebben azzal garantálhatod, hogy az előtted álló nap nagyszerű legyen, ha a reggeleidet hála tölti el. Építsd be a hálát a reggeli teendőid közé, és egész nap érzed és látod majd varázslatos hatását. 
Minden reggel telis-tele van lehetőségekkel, hogy köszönetet mondj. Még az idődet sem kell pazarolnod, mert ezt a gyakorlatot könnyen beillesztheted a mindennapos, megszokott teendőid közé. Ráadásul van még egy plusz előnye is annak, ha a reggeleidet ilyesformán megtöltöd a hála érzésével, mert éppen ezen rutintevékenységek végzése alatt tudsz a legtöbbet ártani magadnak a negatív gondolatokkal, anélkül, hogy észrevennéd. 
Ez után a gyakorlat után sokkal vidámabban és magabiztosabban vághatsz neki az előtted álló napnak, tudván, hogy az egy nagyszerű nap lesz.

Tennivaló
Ébredés után, mielőtt még megmozdulnál mondj köszönetet magadban azért a tényért, hogy életben vagy és kaptál még egy napot az élettől. Bármennyire is álmos vagy még, mert mondjuk az ébresztő óra hangjára ébredtél, de az első mindig ez legyen: KÖSZÖNÖM AZ ÚJ NAPOT!

És amiért még köszönetet mondhatsz minden reggel:
  • A mögötted álló éjszakai pihenésért, hogy ágyban, puha párnák között aludhattál.
  • A fürdőszoba használatért, hogy csak el kell fordítanod a csapot és már folyik is a kívánt hőmérsékletű víz.
  • A rendelkezésedre álló tisztálkodási eszközökért: fogkefe, fogkrém, törölköző, kozmetikumok, hajszárító, sminkcuccok stb.
  • Az öltözködésedért, hogy olyan ruhát vehetsz fel, amilyet szeretnél, válogathatsz közülük.
  • A reggeli ételedért és italodért, amit fogyasztasz reggelente, és hogy azok elkészítéséhez a rendelkezésedre állnak különböző konyhai eszközök és alapanyagok.
Tedd a mai napodat a lehető legjobbá  azzal, hogy beveted a koncentrált HÁLA erejét, és ezt beépíted a napi rutinodba. Attól a pillanattól hogy kinyitod a szemedet, addig a pillanatig, hogy becsukod mögötted az otthonod ajtaját, mert elindulsz otthonról, amikor megérintesz, vagy használsz valamit mond ki, hogy KÖSZÖNÖM!

Energiát kap ezektől a rituáléktól az egész napod. Próbáld ki!

Emlékeztető
11 X 10-es hálalista, és a szokásos esti dolog! Ugye tudod miről van szó?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...