2012. december 29., szombat

Varázsgyakorlatok 17-28.



Az előző 12-16. nap után most itt van röviden a maradék 11 nap teendője Rhonda Byrne: "A VARÁZSLAT" c. könyvéből
17. nap: A VARÁZSCSEKK 
Egy varázscsekket kell kitöltened a nevedre és az összeget is be kell írnod, majd arra dologra kell erősen koncentrálnod, amit meg akarsz venni ebből a pénzből, persze a legnagyobb hálát érezve azért, amiért már meg van. Legyen nálad egész nap ez a csekk, majd rakd olyan helyre, ahol naponta többször rápillanthatsz. A varázscsekk mintája letölthető: www.thsecret.tv/magiccheck (de ezen az oldalon Én nem találtam) vagy lefénymásolható a könyvből. 

18. nap: A VARÁZSLISTA
Hétköznapi problémák megoldására ad lehetőséget, amit szeretnéd, ha elintézett lenne. Listát kell újra írni és 3-at kiválasztva koncentrálni a megoldottságára.

19. nap: VARÁZSLÉPTEK (Einstein nyomában járva, aki ezt mondta: „Légy hálás minden nap!”
Bármikor végezhető gyakorlat, a lényege, hogy a lépések között minden egyes alkalommal, amikor leér a lábunk a földre kimondjuk a „KÖSZÖNÖM” szót. Akkor hatásos a gyakorlat, ha ezt legalább 90 mp-ig végezzük egyhuzamban.

20. nap: SZÍVVARÁZS
Konkrétan a szívünkre összpontosítva kell hálát érezni, ami a szervezetünk működését, az egészségünket erősíti.

21. nap: VARÁZSEREDMÉNYEK
Még mielőtt belekezdenél valamibe, aminek az eredménye fontos számodra, köszönetet kell mondani az eredményért, mintha már meglenne.

22. nap: A SZEMED LÁTTÁRA
A 10 legnagyobb vágyadat tartalmazó listádat vedd elő, amit korábban készítettél, és egyenként vizualizáld, mintha már teljesültek volna, persze hálát érezve. Vidd magaddal a listát, ha teheted mindig legyen nálad és napközben is vedd elő hálálkodásra legalább kétszer.

23. nap: LÉLEGEZD BE A VARÁZSLATOT
A nap folyamán állj meg egy pillanatra (5X) és gondolj a csodálatos levegőre, amit beszívsz. Egy alkalommal 5 ki-belégzést csinálj (persze hálát adva a levegőért), és minden alkalommal a lélegzéssorozat végén köszönd meg.

24. nap: A VARÁZSPÁLCA
Újra ki kell választani 3 embert, akinek szeretnéd, hogy az élete egészségesebb, gazdagabb, sikeresebb legyen. A fotójukat nézve kell koncentrálni arra, hogy milyen jó hírt kaptál felőlük, ami teljesebbé teszi az életüket.

25. nap: VARÁZSJELEK
Ezen a napon ébernek kell lenni és figyelni a jeleket, amikért hálás lehetsz. Legalább 7 jelet vegyél észre, és köszönd meg.

26. nap: VARÁZSOLD A HIBÁKAT ÁLDÁSOKKÁ
Válassz ki egy hibát az életedből, ami még mindig bánt, és keress 10 áldást, ami ért az adott hiba kapcsán hálát érezhetsz. Ez a két kérdés segít rátalálni az áldásokra:

  1. Mit tanultam ebből a hibából?
  2. Milyen jó dolgok származtak ebből a hibából?
27. nap: A VARÁZSTÜKÖR
Ahányszor csak megpillantod magad a tükörben mond azt, hogy „KÖSZÖNÖM”. Állj meg egy pillanatra és külön köszönj meg 3 olyan dolgot a magad külsején, amiért hálás lehetsz.

28. nap: EMLÉKEZZ A VARÁZSLATRA
Vedd számba az előző napod áldásait úgy, hogy válaszolsz arra a kérdésre: „milyen jó dolgok történtek velem tegnap?” Érezd át újra a jó érzést, és legyél hálás egyenként érte.

Én végig csináltam, voltak kicsit mulatságos gyakorlatok, de játszva kell élni az életet. 
Figyelem az eredményeket, és a HÁLA gyakorlása a napi rutinommá vált. És ez jó!

1 megjegyzés:

  1. Fantasztikus!
    Hálás vagyok érte, hogy rátaláltam erre az oldalra!
    Most átfutottam, holnaptól módszeresen végig olvasom!

    Györgyi

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...