2012. december 12., szerda

10. nap

HINTS BE MINDENT VARÁZSPORRAL

A HÁLA egy erőteljes energia és arra irányul, amire tereled. Konkrét emberekre is összpontosíthatod. A legtöbben rengeteg emberrel kapcsolatba kerülünk nap mint nap, akár személyesen, telefonon,e-mailben, a munkahelyünkön, boltokban, közlekedésnél, étteremben, szóval mindenhol, ahol megfordulunk. Ezek az emberek nagyon sokszor megérdemelnék, hogy hálásak legyünk nekik, mivel valamit kapunk tőlük. Ha köszönetet mondasz nekik, kifejezed a háládat, azzal utat engedsz a jó dolgok áramlásának az életedben. 
Igaz, hogy személyesen nem mondhatsz mindenkinek köszönetet, gondolok itt az eladóra, a buszsofőrre, a telefonos ügyintézőkre, de gondolatban igen.

Tennivaló
Egyszerű a feladat és egy kicsit játékos is. Hints be a mai napon legalább 10 embert képzeletbeli varászporral és közben mond nekik, hogy KÖSZÖNÖM! Ha leülsz a tiszta íróasztalodhoz, azt valaki rendbe tette, ha kihozzák az ételedet, azt valaki elkészítette és felszolgálja, ha tömeg közlekedsz, valakinek vezetni kell a járművet, az utakat pedig valakik karban tartják... Legyél hálás mindenkinek, és mindenki csillogjon a varászporodtól, hiszen egytől egyig dolgoznak érted is, és ezért hálát érdemelnek.
Nem számít, ha ez nem személyesen történik. Gondolatban is megteheted azokkal is, akikkel nem találkozol, csak mondj magadba ehhez hasonló mondatokat:

"Nagyon hálás vagyok a takarítónak és az utcaseprőnek, akik kora hajnalban azon fáradoznak, hogy megtisztítsák az utcákat a kosztól és a szeméttől. Még sosem gondoltam végig, mennyire hálás vagyok ezért a szolgáltatásért, pedig mindennap látom és élvezem az eredményét. Köszönöm."

Ha még el is képzeled, hogy a csillogó por beborítja a választott személyt, amikor hálát adsz neki, akkor képet alkothatsz arról, hogy mi történik a láthatatlan világban. Valahányszor felidézed ezt a képet, tudni fogod, hogy a hála ereje valóban eljut az emberekhez, és segít nekik, hogy jobbá tegyék az életüket. És persze ez a Te életedre is hatással van.

Emlékeztető
Már a tizedik 10-es listát kell megírnod, elérted a 100- as mérföldkövet a hálás dolgok listáján. A többire már nem emlékeztetlek, úgy is tudod :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...