2012. december 13., csütörtök

Varázslatos gyakorlatok / 12-16. nap

Most már Rhonda Byrne: "A varázslat" c. könyvének 28 napból álló gyakorlatának a 12. napjához értünk. Mivel megcsappant az érdeklődés (naponta 3-4 látogató), ezért inkább egy rövid összefoglalót írok a napi tennivalókról, és akit továbbra is érdekelnek a részletek, azok a könyv beszerzésével végigvehetik újra az egészet.

12. nap: VÁLTOZÁST HOZÓ VARÁZSLATOS EMBEREK
Válassz ki három olyan embert, akik a legnagyobb hatással voltak rád az eddigi életedben. keress magadnak egy csendes helyet, ahol egyedül lehetsz. Ülj le és koncentrálj egyesével a választott embereidre, és köszönd meg nekik azt, amiért fontosak lettek számodra.

13. nap: VÁLTSD VALÓRA MINDEN ÁLMOD
Készíts egy listát a 10 legfontosabb vágyadról, mintha már elérted volna őket. kezd a mondatokat a "Köszönöm" szóval. Érezd át valóságosan a leírtakat.

14. nap: LEGYEN VARÁZSNAPOD
Reggel, miután felkelsz és még ágyban vagy gondold végig a napi teendőidet, terveidet, és mondj köszönetet azért, hogy egytől egyig mind remekül sikerült. Fontos, hogy reggel csináld ezt a gyakorlatot.

15. nap: GYÓGYÍTSD MEG A KAPCSOLATAIDAT
Válassz ki egy problémás kapcsolatot az életedből, amin javítani szeretnél. Írj 10 dolgot a kiválasztott emberről, amiért hálás lehetsz neki. Gondold végig a kapcsolatotok történetét, és így rátalálsz majd a hálás pontokra. Érezz hálát, amikor ezeket a pontokat újraolvasod.

16. nap: VARÁZSLATOS ÉS CSODÁS GYÓGYULÁSOK
Ez egy három lépcsős gyakorlat az egészség és a jó közérzet érdekében. 
  1. lépés: Az egészség, amelyben eddig részed volt (múlt).
  2. lépés: Az egészség, amelyben részed van (jelen).
  3. lépés: Az egészség, amelyben részesülni szeretnél (jövő).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...