2014. június 6., péntek

Aktívált STOP! tábla

Még tavaly októberben elkezdtem egy önálló weboldal szerkesztésén dolgozni, mert tudom, hogy fontos a tervezett munkám szempontjából, de valahogy folyamatosan tolódott a készítése. Több ingyenes webszerkesztővel próbálkoztam, de valahogy egyik sem nyerte el a tetszésemet. Dolgoztam velük jó pár órát, aztán valami hibát mindig találtam. De ezek a hibák olyan apróságok voltak, hogy nem lehetett sorkizártra állítani a szöveget, és nekem az nem tetszik, ha a sorok vége olyan sallangos. Vagy zavaró volt a reklámboxok nagysága és formája. Vagy oldalról lapozó menüváltást szerettem volna, de nem tudta azt produkálni a szerkesztő program stb-stb. 
A menüpontok szövegével már novemberre teljesen elkészültem, és halogatva kerestem a megfelelő programot. Volt, amikor 2-3 hétig sem tettem semmit, és nem igazán értettem magamat, hogyha tudom, hogy fontos, akkor miért nem csinálom? 
Aztán januárban rátaláltam a keresett webszerkesztőmre, egy számomra nagyon szimpatikus weboldalon: http://mihuczkata.wix.com/lifecoaching . Facebookon megszólítottam Katát, akivel azóta is remek online kapcsolatunk van, és elkezdtem szerkeszteni az angol nyelvű WIX programmal a saját weblapomat. Nem vagyok egy nagy angolos, úgyhogy fordító programmal értelmeztem az utasításokat, de lelkesen csináltam, mert tetszett, és minden meg van benne, ami kielégíti a már tudatosan csökkentett maximalizmusomat is :)

Februárra kész is lett, de valami miatt mégsem aktiváltam. Nézegettem más szakmai honlapokat, kerestem magamban, hogy mennyire kell, hogy a weblapom csak a szakmai dolgaimról szóljon, mennyire engedjek bele magánéleti részeket, jó ez így, ahogy van? Mindig elbizonytalanodtam. Megmutattam ismerőseimnek, kértem, hogy véleményezzék,  jöttek a megerősítő visszajelzések, gratulációk az önálló „alkotásomhoz”, de még ezek a pozitív vélemények sem billentették át bennem azt, hogy EZ AZ! Mehet a nyilvánosságra! 
Újabb bizonytalanság: visszatért a halogatásom? Tudom, hogy ez ellen a legjobb módszer a cselekvés, MOST! Tettem a dolgom, és áprilisban aktiváltam az elkészült weboldalt, dominnevet és tárhelyet vettem - most már tudom, hogy melyik mit jelent :) Tátátátáááám!  http://www.hornyakeva.com/
De még mindig nem reklámozom, csak néhány coach ügyfelem tud róla.

MI EZ? Mire várok még? A megérzéseim folyamatosan azt diktálják, hogy VÁRJ! De mire? Tudom, hogy mindennek oka van. Annak is, hogy várnom kell.
Nektek most megmutatom, és azért osztottam Veletek meg ezt ilyen részletesen, mert érdekes ez a folyamat, és én magam is kíváncsi vagyok rá, hogy merre terelődik az utam ezzel a STOP! táblával.
 

3 megjegyzés:

 1. Szép lett a honlap, nagyon profinak hat a megjelenése, gratulálok hozzá :)
  (a piros téglalapba az oldal alján tervezel majd valamilyen tartalmat? Nekem az az egyetlen olyan részlet, ami ilyen üresen fura).

  VálaszTörlés
 2. Köszi a visszajelzést! A piros alsó rész csak úgy keretet ad még most az egésznek, de lehet, hogy keskenyebbre állítom, vagy teszek bele valami jó idézetet... Még nem tudom, de jó, hogy jelzed, hogy olvasóként igényelnél oda valamit!
  Ha teszek majd oda, akkor tudd, hogy Te inspiráltál! :)
  Köszi!

  VálaszTörlés
 3. Kedves Éva!

  Én is próbálkozom lassan egy saját honlappal, mert eddig csak a blogok voltak. A wordpressel nagyon sok bajom van, és a bejegyzésed olvasva, ma a wixen néhány óra alatt egy sokkal jobbat csináltam. Viszont az a kérdés, hogy a már létező domain nevemre hogyan tudnám ráapplikálni, amit a wixen szerkesztettem. Tudsz ebben segíteni? Tudom, hogy nem webmester vagy, mint autodidakta az autodidaktához fordulok:)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...