2013. április 19., péntek

Alkohol hatására

Biztosan többen is vagyunk úgy, hogy lazításként oldjuk a hangulatunkat egy kis alkohollal. A sok-sok felelősségteljes munka után most nálam is eljött egy kis lazítási idő, a Húsvét előtt Kékedről beszerzett Gönci Barack pálinkát,  és ma délután felöntöttem a garatra. 
2 óra után jöttem haza, és örömmel zártam le az előző hetek (hónapok) aktív munkáját. 4 db kifizetési kérelem benyújtásán vagyok túl: április 9., 11 és 19-i határidőkkel, úgyhogy, aki ismeri a pályázati rendszert az tudja, hogy ez nem kis teljesítés. 
Ma lezártam, és postára adtam az utolsót is, úgyhogy vége a hajtásos időszaknak, amit meg is ünnepeltem itthon, magamban a jó kis GÖNCI barackpálinkával.
De túl sok volt a bevitt alkoholmennyiség, és egy kicsit (nagyon) becsiccsantottam. A felhők felett jártam :)

Jó kedvem volt így egyedül, és egy csomó gondolat jött-ment a fejemben. 
Elgondolkodtam!!!
Vajon azok a gondolatok, amiket illuminált állapotban produkálunk, mennyire lehetnek iránymutatóak?
Mert Én ilyenkor nagyon kreatív tudok ám lenni :)

Az alkohol, ugye feloldja a gátlásokat, és ha gátlástalanul gondolkodik az ember, sok extrém dolog jut az eszébe. (Jegyzeteltem jókedvemben, hogy tiszta fejjel majd elemezzem a gondolataimat.)
Ilyen volt a ma délutánom. 

Az már biztos, hogy amit ilyenkor gondolunk, és arra rendszeresen fókuszálunk, annak a bevonzására nagy az esély? De a megérzés kategóriájába tartoznak ezek a gondolatok? Vagy csak tiszta fejjel lehet ,,megérezni"? Hihetünk az ilyenkor keletkező gondolatainkhoz társult érzéseinknek?

Na, ezt kezdtem el ma boncolgatni, és keresem rá a választ?

2 megjegyzés:

  1. ismerve magam...erre én is kíváncsi lennék.....de van egy bökkenő...nem iszom :)).....így aztán azt hiszem soha nem fogom megtudni milyen is lennék...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egészséges életvitelhez tényleg nincs szükség alkoholra, és rendesen rombolja az agysejteket is. De Én néha engedem a rombolást, és felfüggesztem az egészségemet, mert a jó minőségű italok (pálinka, bor) bódulata különleges élmény. Néha érezni kell :)
      De díjazom, az alkoholt teljesen kizáró emberek erős akaratát :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...