2013. április 1., hétfő

A szépség belülről fakad



Ezt hallani lépten-nyomon, és egyre többen kezdik hangoztatni (sajtó, média stb.), amolyan marketingfogásként is, hogy fogadd el magadat, és a szépség az belülről sugárzik ki, és ez a lényeg stb. 

De mondja már meg valaki, hogy hogyan is történik ez a kisugárzás? Mikor lehet észrevenni? Mikor érzem magamon, hogy sugárzok, és mikor látja a környezetem? Megmondja valaki, vagy csak érezni fogom majd? És milyen lesz azaz érzés, miből tudom majd, hogy NA EZ AZ!?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdések merültek fel bennem, amikor próbáltam megérteni ezt a kisugárzós dolgot. Aztán senki nem válaszolta meg a kérdéseimet, magamnak kellett rájönnöm, hogy EZ AZ!!!

A szépséget és a nőiességet leginkább a külsőségekkel igyekszünk összerakni: jó megjelenés, divatos ruházat, smink, frizura, manikűr, kiegészítők stb., amikkel vagy emeljük a belső értékeinket, vagy elrejtjük azokat. Mert a külsőségekkel el is tereljük a belső értékeinkről a figyelmet, amivel becsapjuk magunkat és a környezetünket is. Kevés nő van, aki a külsőségeket úgy használja fel, hogy a valódi kisugárzásához még rátegyen egy lapáttal, és emelje annak színvonalát.
A belső kisugárzás akkor kezdődik, amikor egy nő igazi NŐ-nek érzi magát. Harmóniában van magával, szépnek és jónak látja, és tudja magát. Szereti megélni a női szerepeit (lány, barátnő, szerető, feleség, anya, kolléga stb.), tudja és érzi magában, hogy örömét leli a pillanatokban, élvezi a létét. Elfogadta magát, nyugalmat, szeretetet, pozitív energiákat áraszt magából, és ezek visszahatnak saját magára, amitől még jobban felerősödik a kisugárzása. Ez pedig körforgásként minden napjában, minden szerepének gyakorlásában megjelenik, ami hosszútávon egy óriási női magabiztossággal ruházza fel a NŐT!
A külvilág jelzéseivel már nem is foglalkozik, nem engedi, hogy függjön a divattól, a körülötte lévő emberek véleményétől, a médiától, tudja, hogy mi a jó neki, tudja, hogy miben érzi jól magát, tudja, hogy mit hogyan kell viselni, és a többi nem számít.
Ha sikerül ezt egy NŐ-nek elérni, ha már legyőzte a saját maga belső démonjait, és belülről árad a nőiessége, akkor teljesen mindegy, hogy milyen öltözék van rajta. Egyszerűen a NŐ kisugárzására reagál a környezet, és így is jönnek a csodáló tekintetek és a dicsérő, elismerő bókok, mindegy, hogy bakancsban túrázol, vagy kiskosztümben előadsz :)


Miből éreztem magamon ezt a változást?

  • Egyrészt magamban belül, hogy tényleg szeretem a szerepeimet NŐ-ként megélni. Elhiszem, és tudom magamról, hogy jókedvű, vidám, szerethető személyiség vagyok, és érzem, hogy ez jó hatással van rám.
  • Észrevettem, hogy megváltozott a tartásom. Kihúzom magamat, figyelek arra, hogy egyenes háttal közlekedjek: fejet fel, vállakat hátra-le, melleket ki. Megváltozott a járásom, lendületes, energikus, olyan női csípőmozgatós lett. Büszkén vállalom, hogy NŐ vagyok. Ezt persze nem erőltetve, hanem lazán és szeretve.
  • Keresem az emberek szemkontaktusát. Szeretek az emberek szemébe nézni és mosolyogni. Gyakran kezdeményezek beszélgetést idegenekkel, csak egy pozitív megjegyzés és kész!
  • Elkezdtem saját tervezésű kiegészítőket hordani, emelve ezzel a nőiességemet, és jólesik viselni őket. Szívesen viselek olyan holmikat, amelyek kiemelik a homokóra alakomat.
  • Egyáltalán nem zavar, sőt, kifejezetten jól esik, ha még így negyvenen túl is utánam szólnak az utcán, visszafordulok, mosolygok egyet, és bólintok a fejemmel köszönetem jeléül.

 Te hogyan látod a belső kisugárzást (magadon, vagy másokon)?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...