2014. június 1., vasárnap

Költözés

Tudatosan tágítom a komfortzónámat, úgyhogy eljött az ideje, hogy egy belvárosi lakást béreljek Debrecen központjában, amit saját magamnak fizetek és tartok fenn. Olyan lakást kerestem, amiben a coaching üléseket is tudok tartani, mert az eddig használt lakás túlságosan a város szélén volt, nehezen tudták a coach ügyfelek megközelíteni. És sikerült!
Egy társasház első emeleti lakása,  félig bútorozott, 35 m2-es minigarzon, konyhasarok, nappalirész és egy fürdő. Belső udvara van, ahol parkolhatok az autóval, és gyalog meg tudok közelíteni minden fontos központi helyet. Nem kell parkolójegyekért több ezer forintot kiadnom havonta.
Nagyon megkedveltem, és remekül érzem benne magamat. Vettem néhány kiegészítő bútort, asztalkákat, polcot, állólámpát, fotelt, és a nagy önállóságomban én cipeltem mindent fel az emeletre, én szereltem össze, én pakolásztam egyedül mindent a helyére. Mit mondjak! Büszke vagyok magamra, és élvezem az önállóságomat. Tudom, hogy én akartam azt, hogy így legyen és örömmel teremtem meg magam körül azokat a feltételeket, amelyekre szükségem van és lesz. 


3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...