2013. április 2., kedd

Kitől függ a boldogságod?,,Boldogságod nem mások cselekedeteitől, hanem rezgésed kiegyensúlyozottságától függ, és a többi ember boldogsága sem tőled függ, hanem az ő rezgéseik egyensúlyától, mert azt, hogy valaki hogy érzi magát, mindig az határozza meg, hogy milyen Energiák vegyülnek benne. Vágyaid, és az adott helyzetedben kisugárzott rezgéseid egyensúlyát mindig egyszerűen és egyértelműen jelzi az, hogy hogyan érzed magad." 
Idézet Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik c. könyvéből

Amikor ezt megértettem, attól kezdve folyamatosan arra törekszem, hogy jól érezzem magamat. Minden zavaró tényezőt igyekszek kiiktatni magam körül. A napi problémák miatt keletkező kellemetlen, negatív érzéseket gyakran sikerül már a keletkezésük pillanatában átalakítani, és a probléma megoldására fókuszálni. 
A reggeli ébredéstől az esti elalvásig folyamatos a jóérzés, ami napközben ingázhat egy kicsit le-fel, de sikerül mindig a megfelelő szinten felül tartom. A jelenben élek és törekszem arra, hogy a múlt és a jövő soha ne nyomra rá a bélyegét a jelen érzéseimre. 

Te hogy érzed magad?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...