2012. október 22., hétfő

Megtaláltam a kulcsot



"Az élet nem más, mint egy üres vászon - festhetsz gyönyörű jelenetet, tájképet, vagy festhetsz fekete szellemeket és veszélyes embereket. Tőled függ. Az élet csupán egy lehetőség. Megad mindent, amire szükséged lehet: és most csináld magad!"  (Osho)

Decemberben lesz egy esztendeje, hogy érdekelni kezdett az életnek egy különleges oldala, amiről nem tanítottak az iskolában, nem hallottam róla gyerekkoromban a családban, viszont egyre többet hallok saját fejlődésem során. Ez nem más, mint a VONZÁS TÖRVÉNYE.
Könyveket olvasok róla, internetes előadásokat hallgatok, és egyre jobban hiszem, hogy működik, mert elkezdtem tapasztalni is az életemben. 

Ezeket a tapasztalatokat  és a hozzájuk vezető utat akarom naplóként leírni, és ha már leírom, akkor a blogot tartom a legideálisabb térnek, hogy mások is tudomást szerezhessenek arról a folyamatról, ami velem történik.
Érinteni fogom a saját személyiségem fejlesztését, ahogyan autodidakta módon tanítom meg magamat mindenre, amit hasznosnak és számomra fontosnak tartok, és ahogyan azokat beépítettem a hétköznapi életemben.

Szerintem jó utazás lesz, ha van kedved tarts velem napról napra!

1 megjegyzés:

  1. Engem érdekel, hiszen én is pontosan ugyanezt csinálom, jó lesz osztozni az élményen! :)
    Az online előadások lelőhelyei kifejezetten érdekelnek!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...