2013. március 5., kedd

Üres érzelem

Egy „üres érzés" mindig valami fontosat üzen.
Érzelmeid nem teremtenek, azonban azt elárulják, hogy éppen mit vonzol be magadhoz. Ha érzelmeid segítségével megtudod, hogy választott gondolataid nem arra visznek, amerre menni szeretnél, akkor tegyél valamit. Például válaszd a jobb érzéseket okozó gondolatokat, és így helyre tudod állítani a megfelelő kapcsolatot a gondolataid és a rezgéseid között.

Ez olyan, mint amikor az autód műszerfalán a kijelző azt mutatja, hogy üres az üzemanyagtartály, akkor nem a kijelzőt hibáztatod, hanem tudomásul veszed a közölt információt, és feltöltőd a járművet üzemanyaggal. (Ezt a példát olvastam valahol.) 
Egy negatív érzés ugyanígy azt jelzi, hogy olyan gondolatokat választottál, amelyek miatt rezgésed nincs összhangban az energiaáramlatoddal, és nem engeded magad teljes mértékben csatlakozni ehhez az energiaáramhoz. Azt is mondhatnánk, hogy az üzemanyagtartályod kezd kiürülni. 

„Kövesd a legjobb érzéseidet"
Ez azt jelenti, hogy ez a legjobb útmutatás, mert ha kitartóan keresed például a boldogságod, bizonyosan összhangba kerülsz majd az energiájával, az állandó összhang pedig biztosítja a folyamatos jelenlétét. De ha olyan helyzetekbe süllyedsz, amelyekben rezgésed meg sem közelíti legjobb érzéseid rezgéseit, nem keresheted a boldogságot, mert a Vonzás Törvénye nem engedi megváltozni a rezgésed.

Folyamatosan úgy történik körülöttem, minden, ahogyan Nekem jó. Mert erre gondolok, erre fókuszálok, ezt mantrázom nap, mint nap: "Világomban minden rendben van!"
És az érzéseim segítenek abban, hogy tudjam,  hogy jó úton járok. Folyamatos a jókedvem, örülök a pillanatoknak, élvezem a jelent.
Jól érzem magam! 

6 megjegyzés:

  1. Járok hozzád, csak csendben.Hallgatom a Világodban minden rendben van-t.Ismerős, az Agykontroll tanfolyamon tanultak alatt és után sokszor hallgattam hasonlókat, és mondtam magamban is. Kifejezetten jó volt. Aztán abbahagytam( kár volt), de most újra érdekel a meditáció, az agykontroll. Tettem egy kört nélkülük, és mint annyi minden másban visszatérek a kezdetekhez. Pl. könyvek, csend, elfogadás...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így járjuk az utunkat: több irány közül választhatunk, és nem biztos, hogy mindig a megfelelő útra lépünk. De minden útnak meg van a maga haszna (még ha fájdalmas is, erősödünk tőle).
      Tudod, az a jó az egészben, hogy mindig MI döntünk. Abban is, ha visszatérünk egy régi útra, mert azt valamiért jobbnak tartjuk. De a köztes időszakban történteket is érdemes úgy megélni, hogy jól érezzük magunkat benne.
      "könyvek, csend, elfogadás" nálam is nyerő dolgok, plusz még hozzáadom a HÁLÁT!

      Törlés
  2. Nekem ez tetszett! „Kövesd a legjobb érzéseidet" én követem, bár volt hogy csalódtam benne...sebaj, kitartó vagyok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizonyára volt az akkori "legjobb érzésed" mellett valami bizonytalan érzés, ami eltérítette a rezgésedet. Sok dolog befolyásolhatja, zavarhatja a dolgok alakulását, a meditáció sokat tisztít a zavaró dolgokon.
      A kitartás egyébként egy nagyon jó tulajdonság :)

      Törlés
  3. Sziasztok, van valami modszer az erzelmek Teljes kizarasara? Van 1 holgy baratom, nagyon szeretem, de idosebb es csak a baratsagot latja jarhato utnak. Fel ki nyilvanitani az erzeseit. Kezdek tonkre menni, depresszio, alkohol stb... De o az eletem resze, kell nekem, de nem akarok erzeseket bele vinni, valami fajta meditacio erdekelne. Kerlek titeket irjatok : joseph84.javorszky@gmail.com

    VálaszTörlés
  4. Miért akarod kizárni az érzelmeidet? Ne tedd! Soha!!!
    Ők mutatják a helyes utat. Inkább tanuld meg megfigyelni őket, és fordítsd az életedet a jóérzéseid irányába.
    Írok részletesebben erről a megadott e-mail címedre.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...