2013. március 4., hétfő

Az érzelmek hatalma


Érzelmeink elárulják, hogy pillanatnyi vágyaink révén éppen akkor mekkora adag „vonzást” tudunk megteremteni a vágyainkhoz, mennyit idézünk meg az Univerzum energiából. Azt is elárulják, hogy gondolataink döntően a vágyainkról, vagy annak hiányáról szólnak-e.
Például a szenvedély vagy a lelkesedés érzése arra utal, hogy nagyon erős vágy sűrűsödik össze egyetlen pillanatban. A düh vagy a harag érzése ugyancsak nagyon erős vágyra utal, ugyanakkor a kedvetlenség vagy az unalom pillanataiban alig összpontosul bennünk némi vágy. 

Ha nagyon, de nagyon szeretnél valamit, és vágyad gondolata kellemes érzéssel tölt el, gondolataid rezgése összhangban áll azzal, amire vágysz. Így a beérkező energia áramlatkorlátozás és akadály nélkül halad keresztül rajtad vágyad felé. Amikor nagyon, de nagyon szeretnél valamit, de düh, félelem vagy csalódottság van benned, az azt jelenti, hogy a vágyad ellenkezőjére összpontosítasz, így újabb, a vágyaddal összeférhetetlen rezgést adsz ki, ami a vágyaid beteljesülését gátolják.  

Tanulj meg figyelni az érzéseidre!
Ha érzelmeid erősek, akár jók, akár kellemetlenek, akkor a vágyad is erős. Ha érzelmeid nem erősek, a vágyad sem erős.
Ha érzelmeid jó érzést okoznak, akár erősek, akár nem, nem akadályozod a vágyad valóra válását.
Ha érzelmeid kellemetlen érzést okoznak, akár erősek, akár nem, akadályozod a vágyad valóra válását.

Érzelmeid tévedhetetlenül elárulják, milyen rezgések vannak benned és pontosan azt tükrözik, hogy mit vonzol éppen. Minden pillanatban tudatják veled, hogy éppen hagyod-e beteljesülni a vágyadat, vagy akadályozod azt.

Lehet, hogy úgy véled, hogy nem befolyásolhatod az érzelmeidet, vagy úgy hiszed, hogy uralkodnod kell rajtuk?
Egyszerűen csak annyi a tennivalód, hogy másképp szemléld őket. Figyelj oda az érzéseidre, és engedd, hogy érzelmeid rendeltetésüknek megfelelően értékes jelzések adjanak számodra.
Hasznodra lesznek minden pillanatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...