2013. október 10., csütörtök

Használd ki azt, ami eléd kerül

Újabb fontos gondolat

Nyitva maradt a lakás kérdés, de nem sokáig, mert a pénzfelajánlás után két nappal egy régi ismerősömmel beszélgettem arról, hogy mit tanulok, milyen terveim vannak és jelenleg hol tartok. 
Magam sem hittem el, de az ismerősöm, a beszélgetésünk végén felajánlotta a Debrecen szélén lévő másfél szobás lakását, mert ő vidéken él, és nem használja senki azt a lakást. Albérletbe kiadni nem akarja, mert nincsenek jó tapasztalatai, és csak ott áll üresen. Lakbért nem kér, fizessem magam után a rezsit, és köttessem be a TV-t és az internetet, ha szükségem van rá, mert az nincs. A közös költséget ő egyébként is fizeti, azzal nem kell foglalkoznom. 

Hát ennyi!!!! Nem írom tovább.

Nem tudom azt mondani, hogy véletlen egybeesések sorozatának áldozata vagyok. Mert tudom, hogy ez nem az. 
Álmodok, látom a jövőmet, kitűztem a céljaimat, lassan, de biztosan meglépem a tervezett lépéseimet, és élvezem, hogy minden úgy történik körülöttem, ahogyan nekem a legeslegjobb! :)))
Minden szükséges elém kerül, legyen az egy kósza gondolat, ami fel tud erősödni óriásivá, ha figyelni kell rá, vagy legyen az egy körülmény, vagy egy találkozás valakivel, csak észre kell venni az ezekben rejlő lehetőségeket és használni belőlük azt, amire szükség van az álmaim eléréséhez. 

Kedden este átvettem a lakást, és a hétvégémet már itt töltöm.  Vidéken is élek egy kicsit és városban is. A vidékhez kötnek a gyökereim, a városi létet pedig imádom. Mindkettőt megteremtem magam körül, mert mindkettő egyformán fontos a számomra. Ez a teremtés most így sikerült. HÁLÁS VAGYOK ÉRTE!!!!

2 megjegyzés:

  1. Milyen nagylelkű volt az ismerősöd! Az első gondolatom az volt, hogy jó lenne, ha valaki velem is ilyen nagyvonalú lenne, a második meg az, hogy milyen klassz lenne, ha én is meg tudnám változtatni valakinek az életét, mert könnyen megtehetném. Adni és elfogadni is nagyon jó érzés, mégis sokan nem tudják ezt jól csinálni.

    VálaszTörlés
  2. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatokat. A nézők számára nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphatnak a függőségük megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...