2013. július 13., szombat

Agytágításdömping

A coach-képzés egyik blokkja volt a mögöttem lévő hét öt napos csoportdinamikai tréningje, ami egy budatétényi bentlakásos helyszínen zajlott. Reggel kilenctől este kilencig folyamatos tréningelés: nagycsoportban, kiscsoportban, hármasban és kettesben történtek a igen intenzív gyakorlatok.
A központi téma az EQ, azaz az érzelmi intelligencia volt, pontosabban a coachok érzelmi és társas kompetenciáinak fejlesztése. 
Sok-sok hasznos információt kaptam, amit majd használok magamban és a munkámban is. Voltak területek, amelyek nagyon mélyen érintettek. Valószínű, hogy gyakran fogok a blogbejegyzéseim írásai közben utalni erre a tréningre, mert most így frissen még összefoglalni sem tudnám a számomra fontos részeket. Idő kell, hogy letisztuljanak bennem.

A legközelebbi képzéses találkozó augusztus 23-24-e lesz, Debrecenben, ahová már az egyik ügyfelünk szerződésével kell érkeznünk. Úgyhogy most hajrá! El kell kezdenem az önmarketinget az ügyfélszerzéshez, amihez megint csak van jó pár elképzelésem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...