2014. december 29., hétfő

Az új kezdet!

Örömmel tudatom Veled, kedves blogolvasó, hogy: 
VÉGRE MEGTALÁLTAM!

Négy éves keresgélés és belső önismereti kutatómunka után elérkeztem arra a pontra, hogy tudom, mert érzem, hogy mi az ÉLETFELADATOM! 
"Embereknek segíteni saját élettapasztalataim és megszerzett tudásom átadásával könnyebben, boldogabban és sikeresebben élni az életüket." 
Annyira megerősödött bennem ez a feladat, hogy a 2015. évtől ezt helyezem a fókuszba. Ezt látom magam előtt, erre építem jövőbeni terveimet, e köré szervezem a tennivalóimat és ekként élem tovább az életemet. Vagyis, élem úgy, mint eddig, de a tudatosság mára már 100%-osan jelen van minden pillanatomban, mert igazi "boldogság és siker" jár vele egy cipőben. Erre is megtanítottam magamat, úgy, mint annyi minden másra, amit soha, senki nem tanított meg nekem, és tudom, hogy sok-sok embernek sem.
Ez az egyik kulcsfontosságú felismerésem az elmúlt időszakban: 
A boldog és sikeres élet az tanulható!!! 
De még mennyire, hogy tanulható! Bár ezt nagyon kevesen tudják, mert valami miatt senki nem hívta erre fel a figyelmét generációkon keresztül senkinek sem. Így nincsenek benne a családok nevelési rendszerében, nem kapjuk a szülőktől, nem kapjuk az iskoláinktól és még a társadalmunk sem fordít rá semmilyen figyelmet.
Erre mi, saját magunk kell, hogy megtanítsuk magunkat, és ezt majd tovább tudjuk adni a neveléseinkkel a gyerekeinknek, unokáinknak. Aztán szép lassan, néhány generáció múlva már könnyű lesz ez a nagyszerű élet mindenkinek, aki így nevelkedik.
Szóval ekörül a téma körül alakult bennem az a küldetéstudat, hogy elkezdem a magam példáján keresztül megmutatni azoknak, akik keresik a könnyebben élés lehetőségét.
Nem tanítani akarok. Sokkal inkább csak információkat akarok továbbítani arról, amit én magam is csináltam, ami csinálok most is, és amit ezután teszek majd. Láttatni akarom azt a változást, ami velem a valóságban történik. 
Mindehhez különböző módszereket akarok felhasználni, hogy minél több emberhez jusson el az, amit képviselek. Hogy minél több ember kapjon általuk valamilyen iránymutatást az élete könnyebbé tételéhez.
Ezek a módszerek pedig: intenzív blogolás (online naplóként vezetve), tréningek, csoportos beszélgetések, előadások. Ezeket az elmúlt időszakban leteszteltem, szeretem vagy nem szeretem csinálni, közben figyeltem magamat és nagyszerűen érzem magam mindegyik tevékenységben. Már tudatosan nem csinálok olyan dolgokat, amiket nem szeretek! Erről ÉS SOK MINDEN MÁSRÓL majd írni fogok bővebben is…

Tarts velem, ha úgy érzed, hogy adnak valami pluszt számodra az írásaim.

Azt pedig külön megköszönöm, ha azt, ami tetszik, továbbadod az ismerőseidnek is, hogy minél több emberhez eljusson az, ami jó és hasznos!

Kövesd Facebook oldalamat is, ahol inspiráló történéseket, idézeteket oszthatsz meg ismerőseiddel!

4 megjegyzés:

 1. Kedves Éva! Öröm olvasni a soraidat! Alig várom az írásaidat újra! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Erika! Tarts velem! Tudom, hogy sok új nézőpontot alakítanak majd ki a bejegyzéseim, ha találsz közöttük számodra hasznosat az már is hozzájárul az én örömérzetemhez is.
   Köszönöm a jelzésedet! :)

   Törlés
 2. De jó, de jó, dejó! Pont a napokban gondoltam Rád, hogy lehet, hogy megkérnélek egy vendégposztra, hátha beleférne az idődbe, még ha nem is blogolsz már. És erre tessék! Nagyon várom, hogy újra olvashassalak :) Időnként visszajártam a régi bejegyzésekért, továbbra is fogok, de még jobb, hogy lesznek újak!

  VálaszTörlés
 3. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatokat. A nézők számára nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphatnak a függőségük megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
  1) Szerelmi varázslatok
  2) Elveszett szerelmi varázslatok
  3) Válási varázslatok
  4) Házassági varázslatok
  5) Szerelmi varázslatok.
  6) Elválasztó varázslatok
  7) Száműzd el a volt szeretőt
  8.) Szeretnél előléptetni.
  9) lottó nyerő varázslatok
  10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
  11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
  12) varázslat a megszállottság megtörésére
  Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
  WhatsApp: +2348155926512

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...